Pages

Jan 22, 2017

BLACK VS NATURAL HAIR

Oh kui hea meel mul on! Lõpuks ometi olen oma süsimustad juuksed blondiks saanud! Protsess ise ei olnudki nii tohutult pikk- pigem võttis aega selle protsessi käsile võtmine. :) Kaalusin mitu erinevat salongi ja lõpuks jäi otsus Helen Heinroosi juuksurisalongi kasuks. Käisin seal esimest korda Paljas Porgandi book launch'il ja sellest üritusest jäi salongist väga äge mulje. Niisiis - võtsin nendega ühendust ja sain aja ühe tõeliselt armsa neiu Cäroly juurde! Ta oli just Tartust Tallinna kolinud ja Heleni salongis alustanud. Ta oli nõus selle challenge'i vastu võtma! :D I mean - süsimustast natural blondiks? Mitte just kõige lihtsam ülesanne.
PS! Minu juuste peal kasutati enamjaolt Goldwelli tooteid. :)

See foto on tehtud juba peale esimest värvimist - saime mustast tumepruuniks.
Peale esimest juuksuri-sessiooni, sain ma juuksed mustast tumepruuniks. Otsad olid juba üpris heledad. :) Teisel korral saime juuksed värvipesu ja värvimisega punakas-pruuniks. Juba see värv meeldis mulle nii väga! Kaalusin isegi mitu korda selle värvi säilitamist. 
Lõpptulemus on nii loomulik. See on väga lähedal sellele, mis ma esialgu tahtsin. Plaaniks oligi siis heledad ja loomulikud Skandinaavia juuksed. Võimalik, et hakkan kandma ka pikenudusi ( kuigi lühikesed juuksed meeldivad mulle samuti väga ). Tunnen end nüüd palju rohkem iseendana.

Lõppkokkuvõttes läks aega kolm juuksurisessi ja umbes 12 tundi (?). 
Aitäh CÄROLY ( Click ) ja Helen Heinroos Hair ( Click ). Saan igatahes neid kahe käega soovitada. Go follow & visit!

Black VS natural blonde? Mis arvate?



3 comments:

  1. Anonymous1/22/2017

    Blond on väga vägev! :) Kuidas muidu juuksed lühikeseks lõigata julgesid, kaalun ise ka pidevalt aga ei suuda pikkadest loobuda :D

    ReplyDelete
  2. Anonymous1/22/2017

    BLOND! Miks üldse tagasi mustaks värvisid vahepeal?

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/25/2017

    Kindlasti hele naturaalne ja ilma juuksepikendusteta. Lühemad on palju coolimad. Ja ma eelistaksin veel loomulikumat meiki, aga praegu on ka väga ilus!

    ReplyDelete

COMMENT