Pages

Feb 8, 2017

BEST GIFTS

Sorry, this blogpost is only in Estonian. :) 

Guess what? Sõbrapäev on juba nädala pärast!:O Tegin juba Eestis olles natuke kingitustega seonduvat eeltööd ja tahaksin mõnda head ideed ka teiega siin jagada.

Esiteks, olen ma väga-väga rõõmus, kui saan kellegile kingitusi teha. Jõuludel, sünnipäevade meeles pidamine, sõbrapäev ja isegi täiesti ilma põhjuseta kingi tegemine teeb mind nii rõõmsaks. Ma olen kinel, et te olete seda tunnet isegi tundnud, kui üllatuskingitus on olnud täielik success. :D

Ma arvan, et hea kingi saladuseks on see, kui sa tabad ära kingi saaja iseloomu/eelistused ja lähtud ostu tehes täielikult teise inimese lemmikvärvist, stiilist ja maitsest. Arvan, et kink võiks olla kindlasti mingitmoodi praktiline ( kui tegemist on esemega  )- kuigi alati võib olla kink ka näiteks ilus kompliment!
For sure, kõige olulisem on see, et see kingitus tuleks otse südamest. :) Ja seda on ka kohe aru saada, kui kingitus on päriselt ka südamest tulnud.

Ühel reedel peale tööd tegin tsipa eeltööd ( teades, et mu USA tripilt kohvrisse vägapalju juurde midagi ei mahu ) ja surfasin poode läbi, et leida tuleva valentinipäeva tarvis ägedaid kingiideid. Ma pidin hulluks minema, kui ma Apollo raamatupoodi jõudsin. Kusjuures, ma polnud varem seal kunagi sedasi ringi vaadanud - seal oli kõike! Alates põnevatest ilutoodetest meestele ( Signe Seebid ), erinevad põnevad teed, ajakirjad, MÄNGUD ja loomulikult tuhanded põnevad raamatud. Ma tõesti veetsin seal ligikaudu 2 tundi. Mitte et ma sealt ainult kingitusi leidsin, aga sain ka endale päris palju põnevat. Muide ma ise, olen täielikult raamatute kinkimise usku. See on NII lihtne teha vastavalt inimese elustiilile kingitus hea raamatu näol. See on tavaliselt ka minu number 1 valik kingina. :)

Panin kokku väikese kingisoovituse listi:

1) Hea raamat - lähtudes inimese elustiilist ja maitsest. Kusjuures Apollo poes on olemas nurk ka bestseller raamatutega, kust saab vajadusel võtta ka menukaima toote, millega on võimatu mööda panna.

2)Hea seltskonnamäng - ma ise pole kunagi varem olnud väga laua- ja seltskonnamängude usku, aga mida vanemaks ma saan, seda ägedam see mõte tundub - kutsuda sõbrad külla, süüa häid snäkke ja nautida põneva mänguga üksteise seltskonda. :D

3)Põnev ja praktiline toode, mis näeb ülilahe välja. Mina isiklikult leidsin Apollo poest näiteks need: tuus coffee cup,  Especha kinketee , Näovõie härradele.

4)Edu saavutamiseks ja unistuste täitmiseks väike ( suuur ) abimees - märkmik. Bloody good thoughts? Kus sa mu elust varem olid? :D

5)Hea ajakiri! Whyy not? Lisaks praktilisele väärtusele, olgem ausad, näevad ajakirjad kodus päris stiilsed välja.

No comments:

Post a Comment

COMMENT