Pages

Feb 17, 2017

GOOD STUFF HAPPENING - ENESEABI OSA 2

Okei.. seda on pääris raske siia üles kirjutada kuna ma pole päris kindel, kust selle jutuga pihta hakata. Tahaks siis ära mainida, et see postitus on nagu natuke järg eelmisele ''eneseabi'' teemalisele postitusele.

Eelmise postituse alla tuli ka üks küsimus või soov, et ma räägiks lähemalt oma senistest kogemustest seoses kogu selle teemaga. Kas on midagi , mida mina juba oma ellu olen soovinud ja see soov on täitunud? Vastus on - JAAA! See toimib iga päev. Nüüd USA-s olles tuleb see ka eriti eredalt välja.

Kõige varasem ja teile kõige põnevam näide on ehk selline:

Sõitsin Tallinnas trammiga kodupoole ja nägin Instagramis ühe oma tuttava väga tuntud Soome blogija feedist, et tema nägu on uus BikBok'i reklaamnägu. Pilt oli siis suurest Helsingi Forum kaubamaja BikBok vaateaknast, kus oli hiiiglaslik reklaamfoto sellest neiust ja siis põnev akna-väljapanek. Seda pilti nähes olin ma tõeliselt rõõmus ta üle ja mõtlesin, et äge oleks ka sellist kogemust kogeda. Ja siiiiis ma mäletan, kuidas ma olin väga positiivselt meelestatud mõttega, et küll see aeg ka minuni jõuab. :D Aga ma tean, et ma pikalt sellel teemal rohkem oma mõtetega ei peatunud.

Umbes kaks kuud hiljem osalesin ma Sportlandi kevadkampaanias ja olin nende üheks kolmest reklaamnäost, mis oli väga põnev ja tore kogemus. Lisaks oli loomulikult erinevaid suuri kleebiseid ja hiiglaslik poster Järve keskuse seinal.. minu pildiga! Alles hiljem taipasin, et see oli see pisike rõõmutunne ja hea soov sama kogeda, mis nüüd oli täitunud.

Ehk siis ( nagu eelmises postituses natuke mainisin) soovides ole alati siiras, tunne sellest soovist rõõmu ja lase sellel pärast minna. :) Mayybbee it works for you too!?

Muidugi on olnud väga-väga palju ka erinevaid pisemaid soovide täitumisi ja põnev on aru saada, kui sa avastad, kuidas need sinu ellu jõudsid. :D Vahel tulevad need täiesti selgest taevast. Kui sa vaatasid SELLE neiu videoid, räägib ta seal ka erinevatest olukordadest, kus ta on lihtsalt TEADNUD, et kõik saab korda ( või et mingi olukord kindlasti laheneb ) ja see ongi alati ilusti lahenendud.

Näiteks Miamis olles - otsisime Anetega tänavakunsti rajooni ja ei teadnud päris täpselt kust otsida - olime juba tükk aega tänavaid pidi sõelunud ja polnud päris kindlad, kuhu suunda see jääb. Mingit tänavat ületades peatas meid mingi vanem meesterahvas ja alustas juttu : ''You know, art district is up from that street... yeah you know it's hard to find it and you may not even find it if you don't know from where to look from... '' . AAand that was pretty much it. :D Out of nowhere. Need olukorrad lahenevad alatiii ( !!!! ) kui sa jääd positiivseks ja tead, et need lahenevad.

See näida on küll tilluke, aga kui sa saad päevast päeva neid tillukesi hetki, kus sa tunned, et justkui terve universum aitab sul toimida, mõistad selle reaalset toimet ja liikumist sinu ümber.

Some tips:

1)Kui asi tundub suht pekkis olevat - mõtle kohe ümber. Unusta ära peas lause ''ma ei saa'' ja mõtle ''ma saan''. Ja kohe saadki! Oh kui palju on see mõte mind ka tööl välja aidanud keerulistest ülesannetest. 

2)Kui sa väga midagi oma ellu tahad, mõtle sellest positiivselt, mõtle, et sul juba on see asi/inimene ja lase sellel soovil minna. Universumil on suur jõud see erinevaid kanaleid pidi sinuni toimetada.

3)Haara võimalustest kinni ( see on mulle ka täiesti uus asi ). Ma ei saanud tükk aega sellest aru, aga kogu see maailm kogu aeg viskab su ellu just sulle see hetk vajalikke inimesi või olukordi. Kui sulle tuleb mingi täiesti teistmoodi kutse näiteks uute inimestega õhtusöögile minekust, haara sellest kinni. Võib-olla on see üks nendest olukordadest, kus universum aitab sul jõuda su soovini?

4)Ära muretse. :)

5)JAH uutele põnevatele olukordadele ja väljakutsetele!!


See on nö süsteem ja ''maailmavaade'' mis toimib just minu jaoks. Ma olen kindel, et ka neid on palju, kelle arvates selline asi on täiesti 'nonsense', aga kui sa ei ole hetkel rahul sellega, kus sa oled JA ei oska midagi muud peale hakata, soovitan kasvõi proovida ühe nädala nii mõelda ja olla. :) Just in case.

OOh, ja ma olen mega tänulik kõigi tagasiside üle! Nii-nii lahe oli teie kirju lugeda ja mul on tõesti siiralt hea meel, et ma kellegile kasvõi natukene abiks saan olla. Ka mina pean endale neid asju vahel meelde tuletama ja mõne hea video jooksma panema - selline väike update postitiivsele elule on alati hea!

Pictures: Anete Palmik
Edit : Me

1 comment:

  1. Nii mõnna!! Olen täiega nõus, alati tuleb olla positiivne ka junnis olukorras ja näha kuidas lihtsat elus on nii palju häid asju ja neile rõhudes ja tänulik olles muutub kõik ülejäänud iseenesest paremaks :)!

    ReplyDelete

COMMENT