Pages

Feb 9, 2017

MIAMI PASTELS

Need kes veel ei tea - lisaks kõigele muule, oleme me Anetega siin ka Grete pulmade tõttu. Tean Gretet läbi blogimise juba palju palju aastaid, on ta mulle väga kallis ja oluline inimene. Läbi tema sain ma väga palju targemaks, ta andis mulle palju enesekindlust ja koos sai niii palju ägedaid asju tehtud. Ilmselt kõige põnevamad neist on näiteks see, kui me koos elasime ja näiteks see, kui ma Helsingis elades tema ja Adeline enda juurde külla kutsusin. Need päevad ei lähe mul kunagi meelest. Südasuvine kuumus ja maailma kõige parem muusika. Kuidas me kõik napilt riides kuumusest tingitult mu elutoa põrandal vedelesime. :) Eriti äge on mälestus sellest, kuidas Grete minupool istus ( kui ma veel Pärnus elasin ) ja kuidas me genereerisime erinevaid põnevaid plaane ja lõime endale tulevikuks erinevaid väljakutseid. Mõned nendest hulludest plaanidest ei saanudki teoks AGA nüüd - see tsikk kolib New Yorki, leidis kõige imelisema mehe ja on lihtsalt nii ilus neid inimesi vaadata. Eirit täna - kuidas nende pulma viimased ettevalmistused kõik ilusti tehtud said. Most definitely tulevad neil ühel päeval ka maailma kõige ilusamad beebid :O. Täiesti kindlalt - ja nendest saavad tantsijad, nagu nende isa. 

Ma pean omale salfrätikud valmis panema - gonna be loads of happytears. 

4 comments:

  1. Anonymous2/10/2017

    Kust see seelik pärit on?:)

    ReplyDelete
  2. Anonymous2/10/2017

    Kust see seelik pärit on?:)

    ReplyDelete

COMMENT