Pages

Mar 28, 2017

PHONE SNAPS

Heihei! Kuidas teil läheb? Hetkel olen kodus ja vaatan oma lemmik Youtuberite uusi vloge.

Ma olen väga ootusärevil tulevaste päevade ja nädalate suhtes. Just eile sain enam-vähem oma logoga ühele poole. Täna tuleb veel asi kokku panna ja kriitilise pilguga üle vaadata. Nii põnev on selliste väikeste asjadega toimetada. Väga palju on veel muidugi teha, aga see protsess ongi kõige põnevam.

Jagan teiega oma kõige hilisemaid telefoni snap'e.

1. Minu uus Muumi läpakakleeps. Mul on mingi muumi hullus peale tulnud - paar nädalat tagasi sain kingituseks pisikese Piripiiga Muumitassi ja eelmisel nädalal tuli mulle Ille külla, kes tegi mulle üllatatuse - roosa Muumi rätiku. :D No nii armas! See on vist üks nendest lapsepõlve asjadest, mis on ja jääb hästi oluliseks. /  2. Rohelised pannikad laupäeva hommikul. :) Need on nii head ja nii tervislikud!  /  3. Käisime minu vanemate uues majas mu õe sünnipäeva tähistamas. Iga kord kui ma sinna lähen, teen ma ühe suure maja-tuuri ja tutvun kõigi uute pisikeste ja ilusate uuendustega. Neil on kuldsed käed ja isegi peaaegu kogu maja mööbel on nende enda tehtud. Seekord olin ma eriti vaimustuses nende vannitoast. See oli hulllll!!   /   4. Imeline loodus!  /  5. Pilt minu uuest lemmik-soengust. Totally loving it! :D  /  6. Mu õde hoiab alati poes käies silmad lahti ja tahab leida midagi uut ja põnevat. Seekord tõi ta mu vanemate juurde kaasa paki M&S'i egg hunt šokolaadimune. :D Nii armas!  / 7. Pärast trenni. Mu näost on kindla peale seda head tunnet näha. :D  /  8. Kinoo aeg! Me oleme kinohullud!! Mitu korda nädalas te kinos käite?   /  9. Mu uued Urban Decay tooted, mis on võtnud koha sisse mu igapäevases meigirutiinis. Kas ma peaksin tegema video või pikema postituse sellel teemal? :)



Muide - ma olen mõelnud jälle igapäevaselt postitamise peale. Mul on tgelikult pidevalt päris suur ports hetki ja pilte jagada. :) What do you think? 


Hey guys, how are you doing? I am currently home watching my favourite Youtubers and enjoying this evening.

I can't tell you how exited I am as I probably am nearly done with my brand's logo and everything. There are so much things to sort out when you are up to something like this. But It's way tooo exiting!!! :)


Here are some of my latest phone snaps.


1. My new Moomin laptop sticker. I don't really know why but I've been into Moomin stuff lately. Raido got me this pink mug with these little guys on them and then Ille came to visit me from Finland and brough me their towel as a gift! Haha, loving it sooo much :D.  It was one of the main things from my childhood definitely. /  2.My super healthy green pancakes. And they still sate awesome! :) . Made out of  whole grain oats and stuff. :)  /  3. When I visited my parents home and saw their new bathroom I was MORE than exited. They have done such a great job with it. I mean.. wow! They are building almost all their furniture by themselves and if not, they are definitely customising it. Golden hands for sure.  /  4. This is sooo powerful picture of the weather we had a week ago.  /  5. A picture of me and my favourite hairstyle at the moment. :D   /  6. My sister is always in search for some awesome treats and food. This time she got our family these M&S egghunt chacolate eggs :D. Haha, totally loving these.  /  7. After gym satisfaction.  /  8. I think we might be addicted to cinemas. How often do you go?  /  9. Some of my new toys from Urban Decay. I've been testing out some new stuff and I kind of have a new makeup routine. Should I do a makeup video or a post about it? Maybbe?? :)


2 comments:

  1. Anonymous3/28/2017

    Jaa, meigitoodetest videot pliis!

    ReplyDelete
  2. Anonymous3/28/2017

    Võiksid jah igapäevaselt postitada, see oleks nii lahe! :D

    ReplyDelete

COMMENT