Pages

Mar 26, 2017

SEA & LAND

Osa eilsest päevast. Ma olin õhtul niii väsinud ja jäin arvuti ees neid pilte töödeldes magama. :D Aga siin ma olen, kell 4 hommikul juba üleval ja täiesti ärkvel. :D Mis mul viga on? Igatahes nüüd said pildid editud meie tripist seekord põhja poole. Eile ringi sõites jõudsime esimest korda Eestis kohta, kus me polnud veel kumbki käinud. Mega põnev oli!

Eelmisel nädalal jõuadis minuni üks pakike täis midagi vvääga tuusa, mis täiendavad korralikult minu garderoobi selleks kevadeks. Valisin endale Newmood veebilehelt kaks ägedat vihmamantlit ja veel mõned lahedad asjad selleks hooajaks. Ma juba Norras käies täielikult armusin kollasesse vihmamantlisse ja nüüd see jõudis nende veebipoest minuni. Igatahes kui plaanite varsti sealt miskit osta siis kasutage kindlalt koodi itinewmoodee , millega saate ka natuke soodsamalt tellida. :)

Last week I did some shopping on Newmood website and found some greaaaat pieces for spring! Last year when we took a roadtrip to Norway I was carving for this yellow jacket and now I finally found the perfect one!! :) It does brighten up our rainy weather, does it?

I'm wearing:
Jacket - Newmood ( Vila )   /   Sneakers - Newmood ( Nike )   /   Backpack - Forever21   /   Beanie - GinaTricot  /   Leggings  -  Forever 21   

No comments:

Post a Comment

COMMENT