Pages

Apr 30, 2017

BASKETBALL COURT IN THE MIDDLE OF PINE TREES

See on kindla peale üks mu lemmik kohtadest. See korvpalliväljak on nii mõnus paik kus lihtsalt aega veeta ja korve loopida.

Eile käisime Raidoga Sportlandis ja valisime kevadeks mitu paari uusi ketse. Ma lihtsalt peaan mainima, et need rohelised Nike SB'd on mu kõige lemmikum ketsipaar maailmas. Neil on kuju ja välimus nagu Nike SB'del ikka, aga need on võrreldes minu eelmiste mudelitega haigelt kerged ja hingavad. SO good!

Today and this place is goals. There is something about this court - it's always good to chill and spend some time there. 

Yesterday we chose some new pairs of sneakers from Sportland for the spring. I must say, these Nike SB's we are wearing on these pics are my MOST favourite pair of sneakers ever. They have the shape and looks of my favourite Nike SB's but are super lightweight and breathable. SO good!!

I'm wearing : 

Jacket - Reserved ( click )  /   Sneakers - Nike SB ( Sportland )  /  Leggings - Reserved ( click )  /  T -shirt - The North Face ( Sportland )  /  Sunnies - H&M  /   Check shirt - Zara Men

Pics : Raido Prosa 
 Edit : Me

6 comments:

  1. Anonymous5/01/2017

    Hei:)
    Kus see kossuväljak asub?

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/01/2017

    Mis objektiivi kasutad? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nendel piltidel Sigma 50mm f1.4 :)

      Delete
  3. Anonymous5/01/2017

    Hästi tore on nii tihti uusi postitusi näha. Viimasel ajal ainult jube tihti hakanud siit läbi käima sõna "haigelt". Natukene kriibib silma.

    ReplyDelete
  4. Aitäh ja hea tähelepanek! Sweet thanks. ;)

    ReplyDelete

COMMENT