Pages

Apr 10, 2017

CAPTURING SUNSET

Täna oli lihtsalt amazing ilm. Kui mul tööpäev kell neli läbi sai, teadsin kohe, et täna õhtul ma küll kodus ei ole. Vahetasin kohe riided ja tegin Tartule ühe hiiglasliku tiiru peale. :D Ma ilmselt käisin väga mitu tänavat ja piirkonda läbi, kuhu ma seni Tartus elades jõudnud ei olnud. 

Weather today was amazing. Right after finishing my work, I changed my clothes and got outside to enjoy this warmth. I decided to explore more around my new hometown Tartu. So lovely. :)


Muidee!! Newmood.ee veebilehel saab jätkuvalt kasutada minu sooduskoodi - itinewmoodee ( Selle koodiga saab -15%soodukat :) )


I'm wearing:
Jacket - Newmood.ee ( Cheap Monday )  /  T-shirt - H&M+  /  Sneakers - Nike SB ( Sportland )  /  Bag - Zara 

1 comment:

  1. Nii lahedad pildid! Ja väga mitte-Tartulikud :D (ps. Olen kuulnud, et Annelinna Prismal on väga äge katuseparkla, kus pilte teha! Sinna on omajagu maad rattaga sõita ka, saad veel ühe Tartu-tuuri teha :D )

    x
    selfmadeblog.ee

    ReplyDelete

COMMENT