Pages

Apr 22, 2017

LOVE LIFE

Oh my god! Ma armastan elu ja neid imelisi paikasi. Täna oli päikeseloojang mereääres nii haigelt mõnus. Mul on peas küpsenud paar head plaani, kuidas kõik oma unistused täita ja täna läks mul nende mõtete saatel eriti vara hommikul uni ära. Otsustasin siis kokku panna list kõikide ägedate tegevustega, mida sel aastal kindlasti teha tahan. Kokku tuli list 72 põneva ideega. Kõlab nagu plaan, eks!? :)

Aaaa, ja see kurgedega kleit on mu UUS LEMMIK detail. No mida hullu kui tuus! Tellisin selle samuti Reservedi e-poest! ( kes veel ei tea - Reserved avas ka Eesti turule veebipoe. Woop!! )

Oh my god! I love life and these CRAZY views it gives us. And the sun and this sea. I have so many plans how to finally make all my dreams come true and actually I kind of wake up really super early today. I didn't have nothing better to do so I just decided to do a lift of a things that I really want to do within this year. I got total 72 activities for us. Can we do it? Whyyyy not!!!


You can get this AMAZING dress from - HERE

1 comment:

  1. Kui tüli ei tee, siis mind väga huvitaks kas need moditud ääred piltidel on tingitud objektiivist või kasutad mingit ägedat töötlemisprogrammi filtrit? :)

    ReplyDelete

COMMENT