Pages

Apr 6, 2017

MIAMI

Mul on olnud viimased paar päeva mingi selline tugev väsimus peal (koos natukese köha ja nohuga). Ma pole päris kindel, kuidas seda nimetatakse - kas kevadväsimus? :O Igatahes olen ma jälle püüdnud oma toidulaua võimalikult tervislikuks pöörata, et hea enesetunne jälle ilusti tagasi tuleks. Selle paari kodusveedetud päevaga olen jõudnud mitu korda ka fotode sees tuulata ja miskit ägedat jälle leida sealt.

Jalgrattatripp mööda Miamit. See tunne seal olla on täpselt sama, mis tunde need pildid tekitavad. :)


It felt exactly the same as these pictures make you feel. Exploring Miami with our bycicles.

I'm wearing:
Top - H&M        /        Skirt  -  Forever21       /       Necklace - BIKBOK 

BIG LOVE!

Pics - Anete 
Edit - Me

1 comment:

  1. Miami tundub nii lahe koht lihtsalt, oma pastelsete majade ja puhkusefeelinguga. Loodan, et leiad arvutisügavustest veel Miami pilte :D

    x
    selfmadeblog.ee

    ReplyDelete

COMMENT