Pages

May 6, 2017

SLEEVE IN PROGRESS @ SOULMARKTATTOO

Olen juba nii kaua oodanud seda päeva, millal saan edasi minna oma sleeve'i tegemisega. Tahtsin seda alates päevast, kui sain oma esimese tattoo ja lõpuks leidsin selle koha, kus ma oma käe kallal edasi tegutseda. Otsustasin Tartus oleva Soulmark Tattoo (click) kasuks - sain kohe sealt väga positiivse vastuse ja kaasamõtlemise, mis mulle väga meeldis. Ako tegi imelise töö ja ootan mõnevusega meie järgmist sessiooni. Räägin siis natuke oma nö inspirationist seoses terve oma sleeve'iga- see peaks tulema üleni pastelsetes toonides ja hästi paradiisi moodi. :)

Millised on sinu kogemused tottoo-valuga? :D Tahaks täitsa teada, mis värk sellega on. Enda tutvusringkonnas on kuidagi nii juhtunud, et väga valus see kellegi jaoks olnud ei ole. Samas - oleneb vist ikkagi tattoo asukohast, eks? Mis on teie kõige hullem/lebom tatoo spot olnud?

I have been waiting for this since my first tattoo. I knew I was going for full sleeve from this day on. Soo I finally found the right tattoo-salon - It's new tattoo salon in Tartu called Soulmark Tattoo. We did the very first part of my tattoo today and I can't wait for new session!!

7 comments:

  1. Valulâvi paljudel üsna erinev, kuid enda tuttavate seas samuti ei ole olnud kedagi, kes ei oleks ära kannatanud valu. Endal kõige valutumad on olnud ikka käed, kõige valusamat ei oskagi välja tuua, sest kõik valud on olnud välja kannatatavad. Tavaliselt räägitakse, et roided on valus koht. Lasin endal teha ja olin üllatunud, et pigem oli selline närvikõdi kui hirmus valu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo, siis läks sul ikka slle kohaga päris hästi.. olen ka roiete kohta lugusi kuulnud :D.

      Delete
  2. Mu esimene tattoo tuli samasse kohta, kus sul see lind on. Otseselt valus polnud, ebamugav rohkem ja valusaks läks siis kui oli juba 2h tätoveeritud ja hakkas paiste minema. Teine tattoo, mis on teisel käel ja veenivere võtmise kohast natuke kõrgemal, hästi pisike tattoo, mille tegemiseks kulus max 10min ja no väga valus oli. Ma tahaks ka nii väga sleeve edasi teha aga tätoveerimine ikka paras investeering��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, nende suurte töödega.. kõige ''valusam'' ongi lõpuks lihtsalt see salfakaga pühkimine vist - vähemalt endal on seni samamoodi. Aga sellest väga ebameeldivamat spot-i vist pole olnud praeguseks. :D

      Delete
  3. Mul on hetkel kokku 6 tattood ja kõik olid väga erinevalt valusad. Seljal on mul suur lõvi + lootoslill ning see oli kohutavalt valus. Tegin selle Addi juures ning kokku läks tegemiseks kuskil 6 tundi ning iga hetk mõtlesin, et ütlen nüüd, et aitab. Õnneks lõpuks kannatasin kuidagi ära :) Teised tattood on väiksemad ning pole nii valusad olnud. Ja ohh kuidas mulle meeldib sinu linnuke! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo kui vapper! Ja Addi on imelise stiiliga!! Oli plaan oma esimene tattoo ka tema juures teha kunagi paar aastat tagasi, aga seoses siis oma tolleaegse suhtega ( ja tema sõprade mõjutusega ) ei läinud ma lõpuks ikkagi tema juurde. :)

      Aga aitäh aitäh! Ootan juba põnevusega ta ümber planeeritud detaile. :)

      Delete
  4. Esimene tattoo oli mul muidugi väga valus ja umbes-täpselt sama koha peal, kus sul see lind nüüd. Esimese viie minutiga oli juba šokk nii suur, et pidime pausi tegema :D Aga edasi läks juba paremini :). Teise tattoo tegi mulle Karmely jala peale ja see oli ikka palju valusam kui käe peale teha :D Ja just, salfakaga pühkimine on kõige valusam! :D

    ReplyDelete

COMMENT