Pages

May 30, 2017

TOP 3 BEAUTY ESSENTIALS FOR GRADUATION

Lõpetamised on lähedal ja sellega seoses teen TOP 3 listi minu LEMMIK ilunippidega olulisteks sündmusteks. Leian, et enesekindlus on alatii eduka päeva alus ja soovitan soojalt jääda igal sündmusel siiski iseendaks. Näiteks kontsakingad ei pruugi olla sulle, kui sa tõesti ei teagi, kuidas nendega päris täpselt liikuma peab. Õnneks on saadaval megaägedaid ''pidulikumaid'' ketse. Sama käib ka riiete kohta - naudi oma isiklikku stiili!! :)

Siin on veel kolm lemmik-nippi kuidas olla kõige kaunim ja enesekindlam koolilõpetaja:

1) Ideaalne suvine päevitus täiesti laikudevabalt - selle jaoks on olemas Vita Liberata toode, mis on mõeldud just sellisteks sündmusteks ( ja ka näiteks fotosessioonideks ). Body Blur on toode, mis muudab naha ühtlaselt pruuniks ja kauniks, peidab edukalt erinevaid iluvigu -näiteks läbi naha läbi nähtavad veresooned. Toode määrib väga vähe (kui üldse) - näiteks kasutasin seda toodet Miamis ning kandsin samal päeval valget T-särki. Peale väga kuuma päeva oli õhtuks määrdunud pisut küll sisemine kraeosa, kuid see toode tuleb riidelt tõesti kergesti maha. 

Body Blur'i võib leida näiteks Tanstore.net veebilehelt ja kui veab siis ka Kaubamajast. :) 

2) Kõige suurema WOW efektiga ripsmed - NYC Lash veebilehel (SIIN) on saadaval kõige ilmelisemad liimitavad kunstripsmed. Tegemist on väga õhuliste ja naturaalsete ripsmetega ja need on vaieldamatult minu lemmikud!

3)Kvaliteetne Jumestus! Oluliste sündmuste tarvis soovitan kindlasti investeerida kvaliteetsetesse meigitoodetesse või võimaluse korral ka lasta oma meik teha jumestajal. :)  Mis saaks enesekindlusele veel paremini mõjuda - kvaliteetne meik ei kulu maha ja peidab ideaalselt kõik väiksemadki ''iluvead''. Anna kindlasti eelnevalt jumestajale teada, millist kulmu ja huulemeiki oled harjunud kandma.  :)

1 comment:

  1. Anonymous6/02/2017

    Tere Iti!

    Millal selgub tanstore'i giveaway võitja? :)

    ReplyDelete

COMMENT