Pages

Jun 14, 2017

COTTONCANDY AND MY PINK RIDE

Mõnus suvine päev koos oma õega. Nagu ka siit blogist näha, olen viimasel ajal oma kanalites palju aktiivsem olnud. See on tegelikult seotud mu pisikeste põlevekstega, kes ei lase mul väga hästi tööd teha. Niisiis olen praegu töölt eemal ja olengi lihtsalt aega pannud rohkem olemisele ja pildistamisele. Kõik on mega okei, kuni ma väga kiiresti ei liigu või mitmeid tunde jalgadel ei ole. 
Kuna mu töö iseloom on üks aktiivsemaid, hakkaski see nii intensiivselt mu jalakesi kurnama ja pea iga nädalavahetus jäid paljud tegevused tegemata, kuna ma lihtsalt ei saanud kõndida.  Hetkel on põlvevalud juba tunduvalt harvemad ja augusti lõpupoole saan ka spetsialistilt näpunäiteid kuidas oma nunnukesed ilusti terveks saada. Seni aga käin regulaarselt end liigutamas ja peaksin  pisut ka rattaga sõitma, et taastumine kiiremini läheks. :) On kellegil midagi sarnast olnud?  Any good tips? 

Aga kuidas teil läheb mu armsad lugejad? Lisaks sellele pisikesele side-note'le mu põlvede kohta, toimus vahepeal ka blogiauhindade üritus, kus ma sain kokku kõige armsamate blogijatega ja leidsin niiii palju häid mõtteid! Aitäh kõigile seal olnutele! Tsekkige KINDLASTI ka Teele ja Anita kanaleid! Need neiud on imelised! :) 

 I am all into pastels and light tones in this summer. Loving it! 

Wearing all Nike from Ülemiste Nike store.

1 comment:

  1. Anonymous6/15/2017

    Külasta taastusraviarst Tiit Ilvest! Minu aaaaaastaid valutanud põlved said just tänu temale korda. Vahel (nt. täna, kui ma üle pika aja kannan oma AF1sid, mis mu tavaketsidest raskemad :D) ikka valutavad, aga võrreldes varasema igapäevasega on praegu täielik pidu :)

    ReplyDelete

COMMENT