Pages

Jun 29, 2017

DETAILS

More pics from that amazing night in Paris. 

This weekend is going to be crazy good. My heart gets way too exited when it's another year for Estonias Song and Dance Celebrations. This weekend we are going to have this amazing event in Tallinn and as I am still in choir in my hometown, I will participate as well. This event fills my heart with joy every single time and gives me tons of goosebumps and sometimes some happy tears. Oooh me.. :D Are you planning on coming? 


See nädalavahetus tuleb imeline! Ma lähen nii põnevile iga aasta laulu- ja tantsupeo ajal. Ka sel aastal olen oma kodulinna koori nimekirjas ja osalen samuti laulupeol. 

Minu jaoks on muide rahvatants üks ilusamaid asju ja pole juhtunud korda, kus tantsijaid vaadates poleks mu nahk üleni goosebumps'e täis. Love it way too much. Minu kogu minevik on tihedalt sellega seotud - käisin juba väga pisikesena vanematega rahvatantsu tantsimas ja ka kooliajal tegelesin sellega. Minu jaoks on kõige ilusam asi on näha noori mehi ja naisi rahvatantsu tantsimas. :)

No comments:

Post a Comment

COMMENT