Pages

Jun 12, 2017

GOOD ALTERNATIVE TAN

Olen siin blogis nii mitu erinevat isepruunistavat tooded ära testinud. Kuigi olen siin rääkinud mitmest imelisest tootest on nende ''puuduseks'' tihti päris kõrge hind.

Võtsin täna ette ja testisin ära soodsa alternatiivina ST.Moriz isepruunistava vahu. Seni olen kasutanud St. Tropez vahte ning ka siin blogis mitu korda mainitud Vita Liberata tooteid. Nende brändide isepruunistajad on väga-väga head ja seni mu lemmikud olnud juba pikka aega. Mis nende toodete puhul on puuduseks - nende toodete hinnaklass jääb 40-50€ kanti.

Seega mõtlesin ära proovida St.Moriz vahud, mis maksavad umbes 8-15€. Väga suur vahe! Aga kas need tooted on tõesti siis nii palju kehvemad?

Täna proovisin St.Moriz 5 in 1 Tanning Mousse toonis Dark.

Antud toode üllatas mind VÄGA. Seda oli kindaga peaaegu sama lihtne peale kanda, see lõhnas väga hästi tänu spretsiaalsele lõhna-tehnoloogiale ja on imelise eriti naturaalse alatooniga. Lisaks on mul nüüd tõesti väga ilus pruun päevitus. Toode küll kuivas pisut kauem ja oli nahal pikemat aega ''kleepuv'' aga igatahes on see vaht väga hea alternatiiv kallitele isepruunistavatele vahtudele.

Peale kandmisel on aga väga oluline kasutada spetsiaalset kinnast, et tulemus oleks väga hea ja ühtlane.

Väike update:

Peale paari tunni möödumist oli näha, et antud toodet ei ole niisama lihtne peale kanda kui kallimaid idepruunistavaid vahtusi. Kuigi ma suudan üldjuhul isepruunistaja peale kanda päris ühtlaselt, oli sel korral märksa enam iluvigu. Ehk siis see võiks olla asi, millega soodsama toote puhul arvestada.  

Toode mida kasutasin - SIIT! ( click )

2 comments:

  1. Anonymous6/14/2017

    Kes isepruunistaja loosi võitis? :)

    ReplyDelete

COMMENT