Pages

Jun 26, 2017

MUSEE DE LOUVRE

Tänane õhtu oli lihtsalt maagiline. Otsustasime viimasel hetkel, et lähme ikka päikeseloojanguks kesklinna Louvre juurde. Parim otsus üldse!
Esiteks oli muuseumi lähistel üks mees tšelloga, kes mängis kõige imelisemaid klassikalisi muusikapalu. Päike oli just loojumas ja pildistasime seal lähedal. Kõik oli nii imelise vibe-ga. Mul ei lähe see küll kunagi meelest. Muidugi kogunes sinna veel mitmeid inimesi tema muusikat ja päikeseloojangut nautima.

Pisut hiljem liikusime Louvre püramiidi juurde pildistama ja siis astus minu juurde neiu oma noormehega, et uurida kas olen blogija. Ta oli ise kohalik blogija ja tuli lähedale, et tutvust teha. Ta olevat kohe aru saanud, et ma just sellega tegelen. :D
Rääkisime pikalt sellel teemal ja leppisime kokku, et järgmine kord Pariisi külastades kohtume kindasti ja teeme ägedad plaanid. Nii tore, et ta poisssõber julgustas teda ligi astuma. :) Sellised kohtumised on kõige põnevamad! 


We had the most magical night. We decided to head out for the sunset and we could be more happier we did so. So at first - there was this man playing cello near us the whole time we were there. He played some really amazing musical pieces and we really enjoyed it. Needless to say that there were loads of others who came there to listen. He was sooo good.
This place was so magical and so breathtaking. :) I will remember it forever. 

Also - there was this girl with her boyfriend who came by to ask what I was doing. She was curious to know if I was a blogger - it turned out she was a blogger as well. It was so much fun to hear about local blogger and we had a really good chat about it. :) I will definitely come back to Paris to meet her in the future! So happy she came by to talk to me ( thankies to her boyfriend who encouraged her, haha ). 

Ooh, and btw, thank you AirBaltic for bringing us here. Today really showed me what Paris is all about. 

I'm wearing:

Hat - RESERVED     /     Skirt - Forever21     /     Top - H&M     /     Bag - Zara     /     Sneakers - Vans

4 comments:

  1. Ma ei hakka kõiki postitusi pommitama, aga oooooommmmmmgggg kui MAAGILISED PILDID!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja see hetk oli niii maagiline!

      Delete
  2. Absolutely beautiful pictures

    xxx, Eva
    www.dark-rebel.com

    ReplyDelete

COMMENT