Pages

Sep 18, 2017

5 MINUTIT, ET MUUTA OMA ELU POSITIIVSEMAKS JA PAREMAKS -

Mõnusat uut nädalat! I couldn't help it. Here it comes - 15 olulist punkti, mis on muutnud minu elu positiivsemaks, põnevamaks ja mu ellu toonud palju häid inimesi.  Leian, et need 5 minutit lugemist ei jookse mitte kuidagi mööd külge maha.  Kui sa isegi kasutad ja tead juba neid asju siis tarkvara uuendus ja enesele heade asjade meelde tuletamine ei tee eales kahju! Selle listi kokku panemine oli ka mulle see hea meenutus, mis on tõeliselt oluline. Kui sul on ka mõni hea nipp jagada, lisa see kindlasti siia postituse alla teistele lugemiseks. :)

1. Ära räägi kedagi taga ning ära mine sellega kaasa.
Esiteks - sellest ei saa kunagi midagi head tulla. Teiseks on see ilmselgelt negatiivse energia enda juurde tõmbamine. Kolmandaks mu lemmmmik - what Susie says of Sally says more of Susie than of Sally

2. Jäta hädaldamine
Hädaldamine on paljudesse meisse tugevalt sisse juurdunud. Me usume, et nendest negatiivsetest olukordadest peame kindlasti ka oma lähedastele rääkima. Kasvõi niisama jutu jätkuks - ''issand kui jube see ilm on.. mitu nädalat juba sajab'' . Tõesti ebavajalik. See paneb meid ainult veel rohkem negatiivsemalt mõtlema ja lõpuks juba alateadlikult peletab meie juurest inimesi. Kui sa jätad hädaldamata ja mõtled selle asemel millegile, mis on hästi, häälestud sa ümber ''positiivsele lainele'' ja head asjad hakkavad juhtuma! Tabame end hädaldamas ja häälestame end koheselt ümber. 

3. Lase hädaldajate ja vingujate jutt ühest kõrvast sisse ja teisest välja. Veel parem - eemaldu sellest inimesest.
Works so good! Positiivne elu here I come.

4. Tee kingitusi ja häid üllatusi
Kas teid ei tee rõõmsamaks kellegi üllatamine? See on kindlasti mu üks lemmikumaid asju. Nii äge on kellegile spontaanselt rõõmu valmistada. Ja kui energeetiliselt rääkida, pidavat kõik hea mis sa jagad, sinu juurde kordades rohkem tagasi voolama. Woop! :) 

5. Anna lähedastele teada, et nad on sulle olulised. Helista neile ja uuri siiralt, kuidas neil läheb.

6. Naerata
Naerata inimestele, keda sa kohtad. Võid olla kindel, et paljud neist vastavad samaga. 

7. Ära lase end maailma probleemidel mõjutada. Lülita välja halvad uudised.
Sul ei ole vaja neid ''sõltuvussuhteid'' halbadest päevasündmustest. Need tihtipeale ei muuda elu muudmoodi kui tekitavad uusi ebameeldivaid mõtteid asjadest mida tegelikult sinu elus ei eksisteeri ega hakkagi eksisteerima. 
8. ''Sõbrad'', kes panevad sind end halvasti tundma, ei ole väärt enda juures hoidmist. Lase neil minna.
Done it. Mulle on jäänud mulje, et paljud on jäänud sellisesse ''lõksu''. Mul on kuidagi läinud nii, et olen ennast kokku võtnud ja neil ''sõpradel'' minna lasknud. Ja elu on ALATI peale seda ainult paremuse poole liikunud. Ja tulevadki sõbrad, kes on tõelised ja imelised! :) 

9. Be a yes person
Okei, see on seotud jälle energiatega.. et siis millegile jah öeldes ja sellega pärivoolu liikuda on vähem energiat nõudev kui selle vastu võitlemine ja selle takistamine. Seda energiat saaks kasutada hoopis näiteks su unistuste täitmiseks. Mis saaks parem olla? :D
Näide: Olen rahu pooldaja mitte sõja vastane. Juba siit tunned vahet! 

10. Kuula muusikat
Noo.. mis ulme asi on leiutatud. Vahest on tuju täiega.. tavaline ja siis tuleb mingi väga väga hea lugu kusagilt. Mõte hakkab lendama, süda tuksuma ja kogu keha tahaks täiega tantsida. :D  See on nagu mingi võlutööriist kiireks ümber häälestumiseks.

11. Usu - kõige ägedam on veel ees!
Ja sa isegi ei usu kuiiii palju!

12.Igas halvas on midagi head
1)See juhtus, et sulle anda vihje.
2)See juhtus, kuna sind hoiti ära hoopis hullemast.
3)See on koht, kus sa pead midagi õppima, et tugevamalt edasi minna. 

13. Ümbritse end selliste inimestega nagu sa ise tahaksid olla
See on teada värk, et see seltskond, kus sa viiibid sind paratamatult mõjutab. Näiteks vanem inimene, kes on pidevalt koos noortega, on tunduvalt nooruslikum. Seega - kui sa tahad olla edukas, põnev ja positiivne, ümbriste end täpselt selliste inimestega. 
14.Tee endast õnnelik slaid
See käib umbes nii - mõtle välja kes sa tahad olla, milline sa tahad olla, kui postiivne ja enesekindel sa oled. Iga detail ( isegi näiteks lõhn ). Keskendu sellele slaidile ja istuta endale pähe idee, et see oledki sina. Tee seda pidevalt. See võib sind viia juba palju lähemale. :) 

15.Kuula optimiste mitte pessimiste ja realiste. Realist on pessimist teistmoodi maskiga. 
Jep!

Need on siis nipid mida ma ise kasutan ja seega mõtlesin neid teiega jagada. Kui sul on mõni hea nipp, mida mina ja teised saaksid ka kasutada, jaga seda kindlastii!! :)

Niisiis, go and get it! 


Veel samal teemal:

2 comments:

COMMENT