Pages

Sep 14, 2017

BY THE LAKE

Väike roadtrip nädala keskel. Sõitsime meie lemmiku järve äärde. Eriti sügise poole on see alati nii mõnusalt inimtühi. Selle väikese purde pealt avaneb imeline vaade.

Tahtsin uurida ka oma eelmise postituse kohta, kus jagasin mõningaid põnevaid fakte loetud raamatutest - KUIDAS OLLA SINA ISE JA KUIDAS SEE SU UNISTUSED TÄIDAB. Kas sellised postitused on ka edaspidi oodatud? Vaatamised antud postitusele olid tohutud, aga tagasiside jäi tagasihoidlikuks. :) Igatahes on mul mõned sellelaadsed teemad veel täiesti avaldamata ja ootavad oma korda. Share your thoughts !

Roadtrips in middle of the week are the best! Today we headed near to our favourite lake. It's always so beautiful here and if it's not sunny day or super warm, it's also really private.

I love wearing full grey colour outfits. It's already second time this week when you can see me walking around full grey. My outfit is mostly from Reserved web store & sneakers from Timberland. Goes well together & feels good.

I'm wearing:
Hat - Reserved   /   Jacket - Reserved  / Sneakers - Timberland  /  T-shirt - Cheap Monday  /  Leggings - Reserved  /  Watch - Prosawood

3 comments:

  1. Anonymous9/15/2017

    Võiksid ka edaspidi teha sääraseid postitusi :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous9/18/2017

    Ootan selliseid postitusi kindlasti ka edaspidi.

    ReplyDelete

COMMENT