Pages

Sep 7, 2017

FEELING COZY

Kui ilmad lähevad jahedamaks kolin ma kohe ümber pehmetesse soojadesse kudumitesse. See hall oli mu wishlistis päris kaua, kuna lihtsalt ei leidnud seda õiget. Nüüd sain ideaalse mõnna kampsiku Reservedist ja tellisin selle omale L suuruses, et oleks ikka korralikult oversized. Ma kannan seda tegelikult tagurpidi, kuna mulle meeldib kui see sügav V on hoopis ees. Kodus ja soft bra'ga on eriti mõnna. Teate küll, mis ma mõtlen! :)

When it's getting colder outside I am instantly digging out my comfiest knits. That gray one is new in my wardrobe and that's exactly what I've been looking for! Got it from RESERVED and I got it in L for that oversized feel! I am actually wearing it backwards, haha. I love that V part rather in front. :)

Leggings - Reserved     /      Knit - Reserved      /     Sneakers - Sportland


No comments:

Post a Comment

COMMENT