Pages

Sep 10, 2017

KUIDAS OLLA SINA ISE JA KUIDAS SEE SU UNISTUSED TÄIDAB

Nüüd ma tahaksin väga rääkida millestki, mida ma soovin, et ma oleks juba varem teadnud. Aga ma olen väga rõõmus, et ma õppisin seda nüüd. Ma ootan teilt seda lugedes avatust ja kui te arvate, et see jutt pole teile, on see täiesti okei. Õigeid viise elu paremini elamiseks on nii palju erinevaid. See on minu uus ''trikk''. :)

Aga ma loodan, et ma täidan selle postitusega oma eesmärgi, mis on vähemalt ühe inimese kõnetamine ja selle läbi tema elu lihtsamaks ja paremaks muutmise. See on peatükk raamatus sadade lehekülgede peal... ma proovin selle kokku võtta paari lausega. :D

Nüüd korraks mõtle, kas sul on olemas iidol või iidolid, kelle moodi sa tahaksid väga olla? Mingil määral me ikka vaatame kedagi alt üles ja mõtleme kui vinge oleks olla nagu tema. Või vähemasti tema ande või välimusega. 
Selline mõtlemine teeb aga meile nii palju kurja. Mul on olnud mitmeid iidoleid oma elu jooksul ja mingil määral soovinud nendega samastuda ja nii edu saavutada. Aga miskipärast ei muutu me tema moodi ja kui muutume, siis teeb meid ainult lühiajaliselt ja näiliselt õnnelikuks. 

Juhtusime ostma ühe raamatu, mis on küllalti pikk ja räägib üleüldsiselt kuidas meie mõistus ja kõik sellega seonduv toimub. Kui ma varemalt olingi lugenud mitmeid erinevaid sellelaadseid teoseid siis antud raamat on nagu nende ema. See ühendab need kõik kokku ja ühtäkki loob selguse. Antud raamat õpetas mulle nii palju. Kui sa pole varem sellelaadseid teoseid lugenud, siis soovitan alustada nendest; Saladus, Elu 7 vaimset seadust; Ära muretse, teeni raha; Meelerahu igas sammus jne. Ühesõnaga mine istu maha eneseabi/psühholoogia sektsiooni juurde ja leia see oma. :D

Ma ei saa siin postituses kõike lahti seletada, aga ma tahan et sa teaksid, et SINUS on tõepoolest tõesti olemas MISKI, mis teeb sind eriliseks. Seda miskit ei ole kellegil teisel, aga see miski on nimelt sinu võti edule ja õnnelikule elule. Sinult ja Brad Pittil või Obamal ei ole vahet. Te olete erinevad inimesed erinevate oskustega, aga olete sama palju väärt olema õnnelikud ja edukad. Nemad lihtsalt kasutavad seda võtet, millest ma siin allpool kirjutan. 

Kui sa teed seda, mida sinu süda tahab ( olgu see NIIII totter kui tahes ) saab sellest sinu käimapanev jõud. On kindlasti midagi, mis su südame põksuma paneb ja mille kallal tegutsemine sind õnnelikuks teeb. Tihti on need meie ''pärast kooli/tööd'' hobid. Seda tegevust või asja ei pruugi maailmas isegi mujal olemas olla. What if I tell you - kui sa seda teed ja kogu hingest, saab sellest midagi, mis viib sind tähtedeni ja toob sulle kõik, millest sa eales oskad unistada. Probleem on aga selles, et vahest me arvame, et see on meie unistus. Me oleme selle arvamuse ostnud meid ümbritsevalt maailmalt. Meie sõpradelt, ägedatelt iidolitelt, lähedastelt. Nad arvavad, et nad teavad, mis me tegema peame ja suunavad sind selleni. Ja me kipume selle mänguga kaasa minema ja endale juba kinnitama, et jaaa jaa, nii ongi. Tegelikult peame me aga kuulama alati seda sisemist rõõmutunnet ja õnnetunnet. Me oleme õigel teel oma unistutse täitumiseni ja edu saavutamiseni, kui see mis me teeme, teeb meid õnnelikuks juba alles teel olles. 

Sa võid jõuda ''mitte sulle kuuluva'' unistuse täitmisega päris kaugele, aga sa ei saa kunagi õnnelikuks ja sa ei naudi teekonda selle juurde. Niisiis ärme lase kellegil endale öelda, kuhu suunas me liikuma peaksime. Meie sisemine hinge soov on kõige olulisem. Proovi vältida '' ostmist '' see soov endale vaadates teisi ''lahedaid'' inimesi. See võib mõjutada meie mõttemeelt. Kuna aga mõttemeel ja hing on kehas kaks eraldi seisvat kogu ( googelda lisaks ) siis usume ikka oma hinge, mitte seda lõpultult peas vestlevat häälekest. Sest see hääleke räägib juba olnud kogemuste najal aga hing teab ja tunneb. Hinges peitub sinu geniaalsus.

Kas sa oled kunagi vaadanud mõnda inimest ja mõelnud, et wow, ta on nii imeline ja temas on see mingi võlu nii kummaline kui see ka ei oleks. Need on inimesed, kes on suutnud oma mõttemeele ja hinge suunata ühe ja sama eesmärgi täitmisele. Nad on otsustanud (kas teadlikult või alateadlikult ) oma hinge soove täita ja nii edasi liikuda.  Kokkuvõtteks ma tahaks panna SIIA  pildi ühest inimesest, kes tundub sulle sümpaatne kuigi ta näeb välja just mitte kõige atraktiivsem. See, milline sa välja näed ei ole oluline. Trikk seisneb selles, et kui sa teed seda mida sa armastad, näevad inimesed SIND ja vaatavad sind täie austuse ja imetlusega. Sa oled koheselt imetlusväärne, kui su hing on õnnelik. Ja sealt edasi tuleb juba kõik muu.

Kas sa oled kunagi läinud kauplusesse ja ostnud mingi üli laheda asja teades, et su iidol kandis taolist asja ja oleks väga lahe ka omale see soeatada? Pärast aga on nii, et see ese seisab teil kapis ja kuidagi ei tule peale tunnet seda kanda. Kui sa mõni päed kannad seda eset, ei tunne sa end selles hästi. Seevastu on sul mõned riideesemed, mida sa ainult kogu aeg kannaksidki.. juba ribadeks kantud aga oiii kuidas paneks veel selge.

Ostes riideid, mis ei ole meie, me läheme jälle selle mänguga kaasa. Kui sa hinges tunned, et see ese on sinu siis võta see, kui sa hakkad peas tooma põhejndusi miks sa peaks selle ostma, siis ära võta seda. Siis see ilmselt ei kuulu sulle. :) 

Ma ei tea kas ma isegi suutsin osa sellest põnevast asjast, mis ma lugesin ära seletada. Ma annan endast parima, et olla mina ise ja teha nii et ma olen õnnelik. Kui ma seda teen, saadab neid tegemisi õnn ja edu. Sa ei peagi teadma kuidas sa oma oskuse või eluviisiga oma unistusi täitma hakkad, aga see lihtsalt järk järgult avaneb ja tekivad uued võimalused. Ära muretse ja küll need tekivad. :)

Sa ei ole oma trepiastmele kinni naelutatud. Astu julgelt edasi! Sa suudad seda!!

Ka mul on veel nii palju õppida, aga ma täiega tahaks loetut juba siin jagada ( kuna see blogi on ju nagu osa minust ja seega võiks ka minu mõtlemisega kaasas käia ).
Norway, Lofoten Islands

6 comments:

  1. Väga mõtlemapanev postitus. Ja vauuuuu, see pilt on imeline!

    ReplyDelete
  2. Hea postitus!
    Loen hetkel ka Transurfingut ja taitsa lõpp kuidas see raamat kõik selle vundamendi kokku võtab :)

    ReplyDelete
  3. Väga hea postitus :)
    Usun ise ka sellesse, et pead tegemea neid asju, mis õnnelikuks teevad ja sealt edasi tuleb kõik muu..

    Liisbet
    http://liisbetsaue.wordpress.com

    ReplyDelete
  4. Ma olen kõigest niii segaduses, eelkõige endast ja see on nii uskumatu kuidas see postitus minusse positiivsust süstis. Ise olen väga vähe blogide maailmas olnud aga vaikselt liigun edasi, et ka kuhugi jõuda:)
    https://liisuhnslu.wordpress.com

    ReplyDelete

COMMENT