Pages

Sep 29, 2017

WEEKENDS & NEW ADVENTURES

Ma olen nii põnevil! Võimalik, et homme saame oma uue autokese kätte ( mis tähendab ka uusi ägedaid roadtrippe ). Kui paar postitust on vahepeal lugemata, siis mainin ära, et meie senine auto otsustas meist kõige kaugemas Eesti otsas sussid püsti visata. Sealt siis edasi tuli juba terve päev igasugu põnevaid seiklusi. Leiad selle postituse SIIT:D

See paik kus täna pildistasime - ma nägin seda sildi-konstruktsiooni kunagi ühe maja katusel seal samas ja mainisin ka Raidole, et äkki saame kuidagi sinna otsa turnida. Polnud pikalt vaja oodata ja turnimine jäi ka ära. Ühel päeval oli see kõrvale põllu peale tõstetud. Thank you for that guys! :)

Minu tänane look koosneb minu uutest lemmikutest - ''kosmilise'' topi ja Timberlandide kombost. Need nunnud roosad saapad on pärit tegelikult Sportlandi lasteosakonnast. Õnneks lähevad need kuni 40 suuruseni välja seega 39 oli täitsa olemas. Toppi nägin esmakordselt ühe oma lemmik Youtuber'i seljas. Kuna mul on just praegu kapis täielik tühjus põnevate T-särkide kohapealt ja mulle niiinii väga meeldis see, võtsin ette kõik võimalikud veebipoed, et see T-särk üles leida. Lõpuks avasin Zara veebipoe ja oligi olemas! :D Võib ametlikult öelda, et ma olen väga osav googeldaja!

I'm so exited! There is a big possibility that we'll get a new car tomorrow(that means awesome new adventures ). 
Btw these boots are my new favourites! I already have yellow & black Timberlands but these are next level!! I actually found them from kids section @ Sportland but they go up to size 40... so I kind of had to have them. 


I'm wearing:

Boots - Timberland ( Sportland Kids section)   /   T-shirt - Zara   /  Accessories - H&M  /  Watch - Prosawood 

No comments:

Post a Comment

COMMENT