Pages

Oct 21, 2017

AUTUMN LOOK & MY NEW SHOPPING HACK

Tahan rääkida natuke lähemalt oma shoppamisharjumustest ja sellest, kuidas tõepoolest on täna mõistlik oma ostud teha ikkagi veebipoe kaudu. :) See on tõesti väärt lugemist!

Miks mina eelistan veebipoes shoppamist? Ma leian netist alati midagi tõeliselt põnevat. Poodidesse on üles pandud enamjaolt valik, mis läheb peale suuremosa inimestele - see tähendab esemeid, mis on tunduvamalt basic'umad. Kuna mulle aga meeldib hullult kanda iga outfiti juures miskit silmapaistvat kas värvi, mustri või tegumoe poolest, pakuvad erinevad veebipoed just seda, mida otsin. Tahan juurde mainida ka mugavuse - kuna kõik mu lemmikpoed ei asu alati samades kaubanduskeskustes, on lihtsam lihtsalt kodust lahkumata arvutis kõik oma rõivad välja valida. Säästab ostukottide kandmisest, palavatest riietuskabiinidest ja kodus saab samal ajal näiteks teed juua ja mõnusat muusikat kuulata.

Knitted kleit - ASOS ( click )  
Kui ma tavaliselt poest üldse midagi ei leia, siis veebist on mul raske mõningaid asju ostukorvist välja jätta. :D Mõndadeks lemmikuteks veebilehtedeks on näiteks Asos, Forever 21, NA-KD.

Kõike enam tellimusi olen teinud just Asosest. Imelikul kombel juhtun alati eelistama sealt pigem  Asose oma tooteid. See sama äge kudum ja täpiline kleidike on mõlemad Asose oma tooted. Asi on ilmselt põnevates lõigetes ja väga heades hindades. :)

Nüüd sain oma üllatuseks teada ka moodusest, millega saab päris suure summa oma veebis tehtud ostudelt tagasi.
Mõnda aega tagasi tegin enda jaoks päris mõnusa avastuse Bonusway näol. Kuna ma VÄGA tihti eelistan netis shoppamist tavalisele poodides tuulamisele, on see minu jaoks tõeliselt hea abivahend oma shoppamised tunduvalt soodsamalt ära shopata.

Tõsi, ei avastanud ma seda saiti päris omal käel vaid sain põneva koostööidee oma meilikasti. Alguses ma sellest tõesti väga palju ei arvanud ja juba peagi täiesti unustasin selle kirja. Siis aga sain ma selle ideega seonduvalt meeldetuletuse ja otsustasin seda asja natuke lähemalt siiski uurida. :D 

Testisin selle lehe ära! Tegin täiesti uue konto ja valisin läbi Bonusway shoppamiseks ASOS veebipoe. See on mu üks lemmikuid ja kuna talv on tulekul, on mul parasjagu mõtetes sellised cozy vibe'd. Tegin kokkuvõttes 150€ ostu - leidsin endale mõnusaid värvilisi esemeid, knitted kleidi, tumeda isepruunistava vahu ja aksessuaare. Kogu ostu pealt tuli minu Bonusway kontole kokku üle 14€ boonuseid, mida saan siis juba oma päris pangakontole päris rahana üle kanda ( Alates 10€ boonuseid väärtuses boonuseid muutuvad väljavõetavateks )! Kui ma niii-kui-nii teen netis oste, siis miks mitte sealt pealt natuke tagasi teenida?

Lisaks erinevatele rõivapoodidele on Bonusway'l valikus kõiksugu muid erinevate teenusepakkujate veebilehti - seal hulgas Booking.com, mida ma tõesti pea iga nädal oma väikesteks väljasõitudeks kasutan. Eriti just Bookingu kasutamise võimalust läbi Bonusway tahan ma väga ära proovida. Üldjuhul on ju sealt tehtud broneeringud üle 100€ iga kord. See tähendaks siis päris mõnusa koguse boonuseid minu kontole tagasi tulemas.

Jagan teiega oma Bonusway liitumislinki, läbi mille liitudes, saate juba alguses oma kontole 3€ väärtuses boonuseid, mis kaasneb sinu esimese ostuga. Lisaks shoppamisele saab boonuseid koguda ka igasuguste pisikeste toimingutega Bonsway veebilehel. Minu Bonusway lingi leiab siit - http://www.bonusway.ee/itij

Veel mõned look'id minu mõningate uute lemmikutega on peagi tulemas. :)

2 comments:

  1. Hei! Kas Forever21 on hakanud Eestisse ka saatma lõpuks? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anni, juba mõnda aega jaa :) Nii tore uudis!

      Delete

COMMENT