Pages

Oct 16, 2017

IT'S GETTING COLDER & HELLY HANSEN GIVEAWAY

Lükkasin oma Instagrami kanalis käima minu selle aasta lemmik-giveaway, kus loosin ära vabalt valitud Helly Hansen meeste või naiste parka Sportlandi kauplusest! :O WOOP!

OSALEMA SIIN!

Kunagi aastaid tagasi juhtusin ma Helly Hansen brändi koolitusele, mis avas minu silmad just rõivaste tehnoloogilise poole kohapealt ning õpetas ära tundma kvaliteeti. Sealt alates on mulle Helly Hansen bränd väga meeldinud - see on mõeldud karmideks ilmastikuoludeks ning loodud mägedel ja meredel seiklemiseks. Kusjuures tegu on Norra brändiga. Need mudelid, mis täna Sportlandi kauplustes saadaval on, on tehtud eriti lahedaks ja sobivaks ka tänaval kandmiseks, jäädes samal ajal sind kaitsma vihma, lume ja tuule eest. 


Minu valikuks osutus see eriti silmapaistev punane HH parka!

No comments:

Post a Comment

COMMENT