Pages

Oct 3, 2017

TOP 10 COOLEST PLACES IN ESTONIA / TOP 10 PÕNEVAIMAT PAIKA EESTIS

10) Peipsi- Rannapungerja majakas. Kuna me Raidoga pesitseme Tartus, on meile kõige lähim (ja kõige lemmikum) suurem veekogu Peipsi järv. Oleme terve selle kandi põhjalikult läbi kamminud (trust me on that one) ja seni on meie lemmikuks paigaks just see koht. Lihtsalt ülimalt mõnus vibe ja omamoodi põnev ka. Mõnus koht külastada igal aastaajal. 

10)Peipsi lake - Rannapungerja lighthouse. As me and Raido currently live in Tartu, the nearest ''sea like'' place is this huge Peipsi lake. We have explored trough the whole area an so far this one is our favourite place near there. Good vibes and exiting in it's own way. Good to visit every time of the year.
9) Korvpalliväljak Elvas - See mõnus männimetsaga ümbritsetud väljak on kindla peale üks ägedamaid kohti, kus oma pallimänguga tegeleda. Mis saaks olla rahustavam ja pead puhastavam? :) Igatahes on seni see paik olnud ka täiesti inimtühi ( või on meil lihtsalt vedanud ).

9)Basketball court in Elva - This basketball court is surrounded with pine trees and is for sure one of the coolest places to throw the ball. What could be more calming? 
8)Paldiski - muidugi!

8)Paldiski - of course!

7)Urban'i armastajatele näiteks Ülemiste taga pesitsev põnev lokatsioon.
7)For urban lovers this exiting locating near Ülemiste( near Tallinn airport ). 
6)Palojärv - Palju mainitud kaunis järveke Põlvamaal. Igal aastaajal imeline! Antud järve lähedusest leiab veel teisi sama imelisi järvekesi ja paiku. 

6)Palojärv - Amazing lake in Southern Estonia. Surrounded with tons of other amazing places and lakes. Good to visit every time of the year.

5) Sinised ''järved'' Ida-Virumaal. Palju räägitud, aga ikka päris põnev Eestis selleid paiku näha. 

5)Blue lakes at Ida-Virumaa. It's not really common to see blue water in Estonia. These lakes of course are human made. 
4)Toila 
3)Saaremaa - nii üldine, aga raske oli välja tuua midagi täpsemalt. See on õige koht lihtsalt ringi sõitmiseks, matkamiseks, nautimiseks.

3)Saaremaa - the whole island is amazing and you just have to explore - drive around, go camping and enjoy every bit. 

2)Eesti läänerannik - Üks mõnusamaid paiku suvel. Männipuud ja mõnus rannaala on kindlasti peamisteks võtmesõnadeks. :)

2)West coast of Estonia - it's absolutely stunning at summertime. Pine trees and calming sea are the two thing you will find when visiting.  :)
1)Saka - Kindlasti pole see paik ''Eestilik''. See on nagu midagi hoopis eksootilisemat.

1)Saka - Can you see it? It deffinitely doesn not look like Estonia. It's like something exotic and kind of like a jungle. 

Loomulikult on ägedaid kohti Eestis veel palju. Sellest aga juba tulevikus! ;)

1 comment:

  1. Nii tuus postitus!
    Andsid kohe ideid kuhu teinekord pildistama minna :)

    ReplyDelete

COMMENT