Pages

Nov 26, 2017

LATE NIGHT WALKS

Eelmisest postitusest siin on möödas hulka aega. Olen viimasel ajal aktiivsem Instagrami kanalis kui blogis ja sellele on tõesti ka täiesti loogiline seletus. Kasutan seda igapäevaselt ja pidevalt ja nii on vahetum/kergem inimestega suhelda. :)

Pimedad päevad ja õhtud on mulle nii ''hästi mõjunud'', et oleme mitu korda nädalas hakanud õhtuid hoopis kinos veetma või filmiõhtuid korraldama. I mean.. ma pole kunagi olnud suuremasi filmisõber ja nüüd äkki on mulle niii väga hakanud igasugused filmid superkangelastega meeldima. Eriti Wonder Woman - niii badasss!! :D Kui ma suureks saan, hakkan temaks.

And on another note. Viimasel ajal, on minu rõiva-eelistused tunduvalt muutunud. Olen enam hakanud hindama oma riiete kvaliteeti ja elustiili selle taga. Muidugi on hea, kui sul on seljas rõivad, mis tõepoolest hoiavad sind niiskuse ja tuule ja kõige muu eest, aga olen veel enam hakanud hindama seda mõnusat feelingut, mida annavad edasi erinevate brändide elustiilid. Millist maailma ja ideid nad oma toodetega esindavad. Varemalt ei olnud ma kursis, et mitmed brändid mida ma kannan, tegutsevad nii, et olla looduse vastu paremad  kasutades taaskasutatud materjale. Kuigi esialgu ma sellele ei mõelnudki, siis nüüd olen näiteks Instagrami vahendusel uurinud, millist imagot mingid brändid oma toodetega luua tahava ning mille eest seisavad. See on päris tugevalt mõjutanud minu ostuharjumusi.


It has been a while since my previous blogpost. I have been more active on my Instagram channel as it is a lot easier to communicate trough this this. :)

Dark days and nights have affected my live so much! I am going to cinemas like three times a week or having movie nights.. I have never been a fan on movies and now I am a big fan of superhero movies. :D Especially Wonder Woman. She's a badass. I wanna be her when I grow up. 


I'm Wearing:
Beanie - Reserved  /  Jacket - Carhartt (Junkyard)  /  Bag - Herschel ( Junkyard ) 
Direct links added

1 comment:

COMMENT