Pages

Nov 1, 2017

UPDATE

Ma olen mõned päevad nüüd siit eemal olnud ja tõesti on väga kummaline olla. Asi selles, et lihtsalt pole olnud vaba hetke üldse hetkel blogida ja pildistada. Aga tegelikult on toimumas palju rohkem, kui kunagi varem. Ma tahan varsti teha postituse väikese updatega - nimelt olen juba igapäevaselt tegutsemas täitsa oma ettevõttega, mis on päris suure portsu mu energiast enda alla röövinud. Aga mul on ainult hea meel, et praegu niii põnevad ajad on. Just nii, et tulen töölt ja hakkan ka oma ettevõtte tellimusi täitma, haldama paari brändi sotsiaalmeediat ja siis veel võtta paar hetke tõeliselt puhkamiseks. Aga sellest kõigest tahakski natuke lähemalt kirjutada - mis, kus ja kuidas. 

Lisaks on mul ikka aina veel rohkem tunne, et hakkan ka vlogima ja videoid tegema. Ma usun, et see aitab veel enam kajastada minu tegelikku elu ja ehk aitab ka samastuda. Mis arvate?:) Ja jaaaahh, ma tõesti olen seda siin nii mitu korda juba maininud, et isegi natuke imelik on juba, et ma seda veel teinud ei ole. Aga kui see tunne sees nii tugev on, siis polegi vist midagi muud teha. Peab lihtslat alustama, eks? :D


I'm wearing:
Jacket - got it as a gift from Triinu      /      Backpack - RESERVED (webstore)


2 comments:

COMMENT