Pages

Dec 26, 2017

CRAZY 2017

Üks väga hea põhjus selle blogi pidamiseks on see, et see talletab suure osa minu kõige ägedamatest seiklustest ja päevadest. Läksin täna tuulama ajast tagasi, et vaadata, mis kõik on sel aastal minu elus toimunud. Ma tõesti ei suutnud uskuda, et kõik see juhtus SEL aastal! Eelkõige on see olnud täis reisimist ja põnevaid seiklusi. Käisime seiklemas USA's, Prantsusmaa, Šveitsis, Norras ja paljudes muudes paikades. Ma poleks eales uskunud, et saan nii palju maailma näha! Väiksena ei sattunud ma perega mitte kunagi välismaale ja sellepärast ongi selline kogus põnevaid ja kaugeid seiklusi mulle midagi väga erilist. Ja loomulikult ootab järgmisel aastal ees veel rohkem avastamist vajavaid paikasi!

Üheks kõige olulisemaks asjaks pean enda teed enesearengul. Ma tunnen, et see aasta on mulle õpetanud rohkem ennast tundma kui ükski varasem minu elus. Tunnen, et aasta alguses oli mul veel soov olla kuidagi teistmoodi ja ei osanud päris täpselt ennast armastada. Nüüd aga tunnen, et olen enda vastu aus ja armastav. Just nii nagu peakski. :) Lisaks olen ma sellel aastal lugenud rohkem raamatuid kui kunagi varem. Minu õnnetus - põlveprobleemid oli hoopis minu õnn. See andis mulle terveks suveks teatava vabaduse end harida ja seigelda. Niisiis olen täiesti kindel, et iga ''halb'' asi on meie elus vaid hea eelduseks.

Soovin, et uus aasta oleks motivatsiooni, tegude ja enesekindluse rohke. Kuna ma alustan uuest aastat ka uuelt lehelt - quittisin oma töö ja jaanuarist alates olen täiesti oma asja peal, olen ma uues põnevas ja veel inspireerivamas aastas täiesti veendunud. Soovin seda kõike ka teile mu armsad lugejad! See saab olema vägev aasta ja mina saan selles olla rohkem ''blogija'' kui kunagi varem. Muide, tunnen, et see sõna on praeguseks nii ära kasutatud - paljud meist tahvad olla just blogijad.. niisiis nimetagem seda hoopis nii: ma saan olla veel enam mina ise, jagada rõõmu ja seiklusi, inspireerida ennast ja teisi läbi piltide ja lugude. :)

Kas te teete ka mingisuguse wishlisti või to-do listi uueks aastaks? Kas peate üldse oluliseks mõtet uuest aastast kui uuest algusest?

Mõned hetked aastast 2017 

2 comments:

  1. Anonymous1/06/2018

    Väga inspireerivad pildid! Teen iga aasta alguses to do listi. See justkui hoiab mind õigel kursil. Võiksid ka enda uue aasta eesmärke jagada:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitääh! Väga hea mõte ja võiks tõesti selleteemalise postituse teha :)!

      Delete

COMMENT