Pages

Jan 8, 2018

READY FOR SNOW

Põnev nädal on möödas. Palju organiseerimist ja toimetamist. Proovin tasapisi ''harjuda'' tööl mitte käimisega. :D Okei, harjuda pole vaja ja ma olen tegelikult juba mõnusalt end kodukontorisse sisse seadnud. Pigem vajab harjumist enda aja planeerimine ja võimalikult effektiivselt ära kasutamine, mis on ka muidugi väga põnev ja mõnus. :)

Kirjutasin siin ka, et tahtsime Raidoga jõuludeks Austrasse minna, aga nii hilja polnud kahjuks enam sobivaid pileteid saadaval. Lükkasime natuke oma reisi edasi ja plaanime minna  kahe nädala pärast. Esimeseks sihtkohaks on Salzburg, Austria. Kui oled käinud seal- kuhu minna ja mida peaks kindlasti nägema? Olen nii põneval, et jälle saame mägedesse! Otsustasin selleks puhuks ka oma lumelaua varsustust täiendada uute kvaliteetsete riietega ja seadsin sammud Sportlandi. Kui tahad omalegi ühte tuusa mäejopet, mine vaata mu Insatagramis toimuvat põnevat loosi, kus jagan ära vabalt valitud kuni 350€ väärtuses lumelaua/suusa jope Sportlandist! 




Muide, poes on alates homsest talvised rõivad -30% soodsamad. Wuhuu!!

Wearing pieces from Sportland from top to toe.

Goggles - ROXY/Sportland /  Jakcet - HellyHansen/Sportland  /  Pants - O'Neill/Sportland  /  Gloves - ROXY/Sportland
In collaboration with Sportland

5 comments:

  1. Anonymous1/08/2018

    Millega sa siis nüüd täpsemalt tegeled? On sul enda ettevõte? Ainult vihjamisi mainid seda blogis, nii põnev :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaa, praegu on käsil kaks projekti. :) Siin postituses räägin lähemalt - http://www.itijblog.com/2017/12/quitting-my-job.html

      Delete
    2. Anonymous1/08/2018

      Haha, jälgin su blogi,aga just see oluline postitus oli kuidagi kahe silma vahele jäänud :-)

      Delete
  2. Anonymous1/09/2018

    Juhul kui Austriasse lähete ja tahate mägedesse, siis soovitan minna Innsbrucki! See on ülimalt armas pisike linn mägede vahel! Salzburgi mäed jäävad lahjaks Innsbrucki mägede kõrval!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo, suur tänu! Meil on plaanis sõita Salzburgist edasi rongiga kuhugi mägede poole, aga suunda ei olnudki veel täpselt paika pannud. Uurin kindlasti Innsbrucki kohta! :)

      Delete

COMMENT