Pages

Jan 3, 2018

THANKFUL

Eile oli mul viimane ''tööpäev'' ja täna re-launch'in oma blogi! Olen nii tänulik, et saan teha täpselt neid asju, mis mulle meeldivad ja olla alates tänasest ise oma aja peremees. 

Alustasin oma hommikuid jõusaaliga, tõusen jätkuvalt vara ja planeerin oma päeva nii, et sinna mahuks kõik mu lemmiktegevused - blogi, projektid ja aktiivsed toredad seiklused. Uus aasta tuleb põnev ja ma ei jõua juba kõiki neid seiklusi ära oodata! Uuuh! Üle kõige on mul hea meel selle üle, et saan nüüdsest jätkata oma lemmiktegevust blogimist ja oma elu ja pilte siin jagada. 

On aeg nautida ja tegutseda. :)

I'm wearing:


Jacket - Junkyard   /   Bag - Asos   /   Pants - Reserved   /    Boots - Reserved   /  Hat - H&M  /  Knit - Lindex /  Long fit top - Junkyard 


No comments:

Post a Comment

COMMENT