Pages

Mar 29, 2018

LOVERTE BEAUTY HAUL

Jagan oma blogis kuu lõpus oma uue kuu lemmikuid Loverte veebipoest. Kuna kevad on tulekul ja hakkan enam aega veetma väljas, valisin sel korral välja jumestustooteid, mis võiks anda kevadiselt värske jume.  

Kuna mu sisemine beauty guru ärkas alles üsna hiljuti, polnud ma eelnevalt nende toodetega tutvunud ja tegin oma valiku suuresti veebilehel toodete all kirjas olevate review'de põhjal. Kas olete samuti mõnda nendest toodetest proovinud?

Minu üpriski pimesi tehtud valikus ostusid TOP 5 lemmikuteks:

1.THEBALM SEXY MAMA ANTI-SHINE
2.TRANSLUCENT POWDER

3.MIZON LET ME OUT BLACKHEAD PEEL OFF NOSE MASK
4.MAKEUP REVOLUTION ICONIC LIGHTS & CONTOUR PRO PALETTE
5.E.L.F. FLAWLESS FINISH FOUNDATION 


Musta värvi maski tahtsin ma kohe testida kui Loverte karbike mulle koju jõudis. Võimalik, et ma olen ainuke, kes ei ole seda toodet veel omal nahal ära testinud. :D Ja see töötas tõesti väga hästi! 

Olen päris skeptiline (mulle) uute jumestuskreemida pihta. Kuna mul on väga tugevad ''naerukurrud'', suunduvad enamus jumestuskreemid mu näol just sinna. Seni on mu suureks lemmikuks olnud Maybelline Fit Me jumestuskreem. Valisin e.l.f jumestuskreemi välja lihtsalt testiks, kas see võiks toimida ka minu nahal. Kuna review'd olid head, valisin selle välja ja olen positiivselt üllatunud. Kas ma vahetaks selle välja oma senise Fit Me'ga? Mitte päris.. Aga see ei jää palju alla!

Milline on sinu kogemus nende toodetega? :)

No comments:

Post a Comment

COMMENT