Pages

Apr 1, 2018

SHOULD I GO FOR A SPRAY TAN? VITA LIBERATA BEFORE AND AFTER


Kuna juba KAHE nädala pärast suundun ma koos Raido, Ille ja ta poissõbraga Los Angelas'sse, võtsin ma kätte ka oma päevitusega seotud toimingud. Alguses olin ma üpriski veendunud, et self-tanner ajab asja ära ja ilmselt ajakski, sest Vita Liberata looduslikud isepruunistajad on peaaegu lõhnavabad ja seega olen ma inimeste seltskonnas ka talutava lõhnaga ( haha ). Siis aga mõtlesin, et oleks aeg midagi uut testida ja lõpuks ometi ära proovida ka spreipäevituse. Seda sama teenust pakutakse Eestis ka Vita Liberata toodetega ja ehk peaks esimese reisinädala sellega hea jume olemas olema. 

Kas olete proovinud spreipäevitust? Kas tulemus oli ühtlane? Seni olen küll palju kiidusõnu kuulnud ja ka seda, et paljud Eesti artistid seda moodust päevitunud jume jaoks tihedalt kasutavad. Mis arvate? Igatahes praegu mul on aeg kinni pandud ja ma ei jõua ära oodata. :D 

See tulemus on Vita Liberata Phenomenal vahuga toonis Medium peale esimest pealekandmist. Et selle toote jume kestaks 2-3 nädalat, tuleks sama protseduuri paar korda korrata. 2 comments:

  1. Ise ei ole proovinud, kuid olen kuulnud häid sõnu. Vaid basseinides käies pildi kloorivesi oma töö tegema. :)

    ReplyDelete
  2. Kasutan ka seda sama pruunistavat vahtu ja olen ülirahul! Tõesti, isegi lõhn on kontrolli all :D

    ReplyDelete

COMMENT