Pages

May 1, 2018

SUMMER LOVES WHITE TEETH & SOFT SKIN

Soojad ilmad ei ole enam kaugel ja tahtsin reisiks ja suvisteks ilmadeks oma hambad veel valgemaks saada. Ma hakkasin hiljuti tarbima kohvi ja selle ''tulemus'' oli juba näha. Sain vähemalt ise aru, et mu hambad ei ole enam sama valged nagu nad olid varem ( võib-olla on ka mingid muud tegurid seda mõjutanud ). Tellisin Lovertest omale kaks erinevat hammaste valgendamise toodet - ühe loodusliku ( kookossüsi ) ja teiseks InSmile toote. 
Kuigi mõlemad töötavad, tahaksin ma soovitada just looduslikku toodet - seda kasutades võid kindel olla, et ei kahjusta oma hambaid kemikaalidega ( kuigi teine toode lubab samuti olla õrn ja mitte teha neid tundlikuks ). :)  Valisin omale ka uue bambusest valmistatud hambaharja. Jälle üks pisike samm, et olla loodusele natuke parem.

Lingid nendele kahele lemmikule :
Looduslik hammaste valgendaja ( Sama brändi toode oli otsas, lisasin lingi sarnasele tootele )  /   Bambusest hambahari 
Olen praeguseks Californiast tagasi, aga minu reisi üks lemmikuid oli see Austrailian Gold kehakreem, mis lõhnab jumalikult ja hoidis mu naha reisi ajal pehmena. Kui Raido selle avastas, omastas te selle kreemi kohe ära ja ülejäänud päevadel käis ja lõhnas nagu värske arbuus. Haha :D 
Link tootele - SIIN 

No comments:

Post a Comment

COMMENT